Mathematics Middle School

## Answers

**Answer 1**

**Answer:**

80%

**Step-by-step explanation:**

80/100, 20/100

therefore 80% of the snacks are carrot sticks

**Answer 2**

Answer: 80%

Step-by-step explanation:

## Related Questions

PLEASE HELP ME, I WILL THE CORRECT AWnSER BRAILIEST

### Answers

**Answer:**

yup true

**Step-by-step explanation:**

it can be anything like parallogram, square , rhombus, rectangle etc..

mark me as brainlist

**Answer: Its true**

**https://mathbitsnotebook.com/Geometry/Quadrilaterals/QDParallelograms.html**

Amil is given the equation shown.

x2 + 14x + 37 = 0

He completes the square and rewrites the given equation. Which equation is

equivalent to the given equation?

A.

(x + 7)2 – 12 = 0

B.

(x – 7)2 – 12 = 0

C.

(x + 7)2 + 12 = 0

D.

(x – 7)2 + 12 = 0

### Answers

The answer should be c not very sure probably wrong don’t trust me just want points

The answer is A:

X^2 +14X +37

X^2 +14X +37+12 -12

(X^2 +14X +49) - 12

Group and factor.

(X+7)^2 -12= 0

Thank you! Please give me points :>

A recipe uses 3/4 cup of water and 2 cups of flour and 1/2 of salt. Write the ratio of salt to flour as described by the recipe. Then find the value of the ratio. the scale of the ratio..

### Answers

**Answer:**

1 : 6

**Step-by-step explanation:**

Water : flour

⅓ : 2

⅓ ÷ 2

⅙

1 : 6

Help?

I need explaining doe am stoopid

### Answers

the answer to the first one is $7.60 because when you add $0.40 with $0.90, you get $1.30. because you have to add this to the money in the piggy bank, you would get $7.60; $6.30 + $1.30

**Answer:**

1.) 7.60

2.) 3.70

3.) 7.20

4.) 9.20

**Step-by-step explanation:**

6.30 + 0.40 + 0.90 = 7.60

Barrys has $7.60 total

3.20 + 1.60 = 4.80

8.50 - 4.80 = 3.70

Henrys change is $3.70

1.20 + (1.20 × 5)

1.20 + 6 = 7.20

The bouncy ball and pen cost $7.20 together

Monday: $2.30

2.30 × 3 = 6.9

Tuesday: $6.90

6.90 + 2.30 = 9.20

Joe found $9.20 total on Monday and Tuesday

ples it is due at 2 pm

### Answers

Answer:

Step-by-step explanation:

Number 1s slope is 1/2, number 2 is -4/3. Number 3 is 0. Number 4 slope is also 0 i think. Number 5-10 im not sure

write an equation that gives the proportional relationship of the graph

### Answers

**Answer:**

its c because 15 divided 3 is 5 so yes its c

brainliest to right answer

### Answers

**Answer:**

**Step-by-step explanation:**

ikr I hate it when people troll

3.4 is the answer .....

Please help me asap! I'm really struggling.

Tomas has $1,000 to spend on a vacation. His plane ticket costs $348.25. If he stays 5.5 days at his destination, how much can he spend each day? Write an inequality and then solve.

I will vote brainlyest!

### Answers

**Answer:**

I answer is in your question

He could only spend $118.50 every day. You have to subtract 1000-348.5 which is 651.75 then divide 5.5 which will give u $118.5

What is the difference in a compound independent event and a compound dependent event? (explain in words, not just one word answers)

### Answers

**Answer: Compound events can be made up of a number of independent events (events in which the outcome of one event has no effect on the probability of the other) or dependent events (events in which the outcome of one event affects the probability of another). **

**Step-by-step explanation:**

how are you? <3 does anyone know the song stand out fit in? 23x5=?

### Answers

I’m good and yes I do know that song

**Answer: The answer is 115**

The back of a large truck can hold 3,560 pounds. If a crate of milk weighs 160 ounces, how many crates will the back of the truck hold?

3.56 crates

35.6 crates

356 crates

3,560 crates

### Answers

Answer: 356 crates

Step-by-step explanation:

1 pound = 16 ounces

Then 160 ounces = 10 pounds

if 1 crate is of 10 pounds then 3560 pounds contains 3560/10 crates

**Answer & Step-by-step explanation:**

1 pound = 16 ounces

160 ounces = 10 pounds

if 1 crate is 10 pounds then 3560 pounds contains 3560/10 crates.

The answer is 356 crates.

Please answer all of these! 21 points!

### Answers

a) 4 scoops equals 6 dollars

b) $1.50 per scoop

c) $18

d) the line of the graph will become steeper

e) the point would change from (4,6) to (4,7)

A is 6 dollars because if we multiply 4 equals 6

B.$1.50 per scoop which means 4x1.50=6

C$18

Help please please help me

### Answers

**Answer:**

am

**Step-by-step explanation:**

being verb is am because he is being hungry and the way the verb used for that is am

**Answer:**

the ansewer has to be am

The numbers you need are on the picture--

### Answers

**Answer:**

its 0.047

but for an extimation-

0.048

**Step-by-step explanation:**

I got 0.047 as my answer

Factor the expression using the GCF

48+16￼

### Answers

**Answer:**

We found the factors and prime factorization of 16 and 48. The biggest common factor number is the GCF number. So the greatest common factor 16 and 48 is 16

**Step-by-step explanation:**

**Answer: If you want the GCF its 16 **

**Step-by-step explanation: if that's not what you want 48+16=64**

**If those are not what you need then I don't know what you need help with, sorry**

I WILL GIVE BRAINLIEST FOR FULL PROOF! no trolls!!!

### Answers

**Answer:**

AE = CF .

Why?

BD acts as a shape bisector because it cuts the entire rectangle in half from points B and D.

Given that AE is perpendicular to BD, and CF is perpendicular to BD (which we know BD is a bisector), that means that both AE and CF are of equal length inside the rectangle.

**Another way to look at it is:**

AE = CF because they are technically just vertical angles, shifted and displaced in a weird way; it is a different representation of vertical angles, only distorted. *(Don't use this as your answer though, it needs more context. I just want to make it look easier to comprehend.)*

Answer:

i aggre with notjadereyes

Step-by-step explanation:

(pls nu report) i'm saying she's right all the way

can someone help me pls in need help

and explain

### Answers

V= bh

b=pi x r^2 =

3.14x3.24= 10.1736

V= 10.1736x5.1

V= 51.88536

and just round it to about 51.9

Not sure tbh I pretty sure someone is going to help you for sure just keep looking

please help! than you!

### Answers

**Answer:**

1&3

**Step-by-step explanation:**

both can get a number the same like cuz 4×6=24, 3×2=6 and even if you flip the numbers same answer for both

Find the value of x in this figure

### Answers

Answer: 35

Each triangle adds up to 180 degrees by adding the two angles that you already have the value of (37+108) and subtract it from 180 to get the final angle(x) you get 35

Therefore x=35 :)

geometry, I need help thanks

### Answers

it’s A buddy! i just did this one for another student also

The owner of a hair salon franchise in the city asked all of her stylists to report how many new clients they serviced within the last year. The list of new clients serviced is shown below.

Number of New Clients Serviced over the Past Year: 59, 32, 37, 53, 10, 12, 57, 50, 48, 50, 61, 37, 35, 44, 49, 55, 59, 62, 43, 48, 59, 61, 64, 37, 18, 11, 44, 50, 57, 63, 47, 27

The salon owner used this list to create a histogram.

### Answers

**Answer:**

It's 55-59 and 60-64

**Step-by-step explanation:**

The **inaccuracy** in the **histogram** was discovered by the owner would be:

55-59

60-64

Data Table

The inaccuracy in the number of new clients due to the **inapt **portrayal of the **data **between **intervals** 55-59 and between 60 and 64.

They show the number of **new clients** as 5 and 6 in these intervals which is incorrect and hence, the **histogram** becomes wrong.

The actual **frequency **in these intervals is quite **lesser** as provided by the data and hence, the shown **data** is invalid.

Thus, the above **responses** are correct.

Learn more about "**Histogram**" here:

brainly.com/question/1230107

There is a hiking trail that is 2,930 feet long. There is 1 person hiking for every 10 feet of the length of the trail. Write and solve an equation to find how many people are hiking on the trail.

### Answers

Answer: question question for you to do a walk on a walk and jog on a walk on a field trip and jog the field of a walk on the walk in a walk on the field and jog jog the

Step-by-step explanation:

**Answer:**

293

**Step-by-step explanation:**

2930÷10≈293

Is this correct? (Correct me if im wrong and tell me what is wrong like the number!

### Answers

**Answer:**

number 1 is wrong

**Step-by-step explanation:**

What is the number of terms in this expression?

m/5+4⋅6

### Answers

**Answer:**

I think the answer is two but I could be wrong

there are two terms in the expression

According to the map, which part of the Iberian Peninsula was under Christian control in the 8th century?

A) A small area in the northern part of the peninsula.

B) The entire peninsula from the Pyrenees to Cadiz.

C) Granada, Seville, Cadiz, Castile, and Aragon.

D) The part that became the country of Portugal.

### Answers

**Answer:**

**B**

**Step-by-step explanation:**

Answer: I agree with b I did that last year trust

A football stadium sells three different brands of bottled water: Crystal Clear, Pure Refresh, and Spring Fresh.

### Answers

**Answer:**

50.7

**Step-by-step explanation:**

hebebejjsbwiwbwbwjwjwh

(15 points) PLEASE HELP ME ANSWER THESE QUESTIONS!! (USE IMAGE AND DON'T ANSWER IF YOU'RE NOT GOING TO HELP!!)

### Answers

**Answer:**

8: No

9: All

10: All

**Step-by-step explanation: (I'm not positive, but this is what I got)**

No

All

All

Answer above is correct

The table below shows field goal statistics for three different kickers.

Kicker Field goals attempted Field goals made

A 14 12

B 18 15

C 24 19

Order the kickers by their field goal success rate from least to greatest.

### Answers

Answer: Kicker C, kicker B, and then kicker A

Step-by-step explanation:

divide the field goals made by field goals attempted to get the success rate. A = 12 / 14 = 0.857 B = 15 / 18 = 0.83 C = 19 / 24 = 0.79

0.79 < 0.83 < 0.857

**Answer:**

cba

**Step-by-step explanation:**

please help i will rate 5 stars

### Answers

1) B

2) E

3) D

4) A

5) C

Hope this helps :)

**Answer:**1st - B2nd - A3rd - D4th - E5th - C**Step-by-step explanation:**I wasn't 100% sure about The second question but it makes the most since. Hope you have a good day and good luck!

If this was useful, plz mark as Brainliest!

40 POINTS PLZ HURRY

ITEM BANK: Move to Bottom 2,5002,5003,0003,00032,50032,50035,000 Consider the data shown on the graph.

• The y-intercept represents a starting salary of $ ? for a new employee. • The slope represents an additional $ ? in salary for each additional year of employment. • If the starting salary for a new employee is changed to $35,000 and the yearly salary increase is unchanged, the new equation would be y = ? x + ? . • If the yearly salary increase is changed to $ ? , the new equation would be y = ? x + ? .

### Answers

**Answer:**

Can you show the graph please?

**Step-by-step explanation:**

**Answer:**

300

**Step-by-step explanation:**

If the yearly salary increase is changed to $ ? , the new equation would be y = ? x + ?.

Let $e for new empolyee.

Let $s for slope for salary.

We know if the starting salary for a new employee is changed to $35,000 and the yearly salary increase is unchanged, the new equation would be y = ?

y = ? the question mark will represent x.

Because $35,000 is the only number, that will be our main goal.

So $35 in shorten, added 25, 20. Which is 45.

With that we do +200 - 45. 155.

So 45+255=300

**Answer:** 300

Done ✔